Krimi

Möödunud nädalal alustas politsei 25 väärteomenetlust, alkoholjoobes sõidukijuhte tabati kolm. Alaealised panid toime seitse õigusrikkumist, mis kõik olid seotud alkoholi tarbimisega.

Kuressaare politseijaoskonna komissar Aare Allik ütles, et alanud nädalal pöörab politsei liiklusjärelevalves senisest enam tähelepanu udulaternate kasutamisele. „Sõidukijuhid peaksid teadma, et udulaternate kasutamine on lubatud vaid halbade ilmastikuolude korral,” ütles Allik, kelle sõnul võib linnapildis sageli ka väga hea nähtavuse korral kohata sisselülitatud udulaternatega sõidukeid, mis võivad teisi liiklejaid pimestada.
Peale selle pöörab politsei tavapärasest suuremat tähelepanu sõidukite liikluskindlustuse olemasolule ja sellele, kas sõiduk on läbinud tehnilise ülevaatuse.

Jätkuvalt kontrollib politsei raskeveokite kaalu. Komissar Allik ütles, et kui Saaremaa elanikud näevad maakonna teedel liikumas raskeveokeid, millel peal suurem metsa- või mingi muu koorem, siis võiksid nad sellest kohe ka politseid telefonil 454 9711 informeerida.

Liiklusõnnetuses sai viga kaks inimest

7. jaanuaril kella 18.15 ajal toimus liiklusõnnetus Pihtla vallas Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare maantee 123. kilomeetril, kus sõiduauto Lada, mida juhtis Manivald (s 1925), sõitis otsa tee ääres seisnud sõiduautole Opel, mis omakorda põrkus vastu eesseisvat sõiduautot Honda. Lada kaassõitja Inge (s 1952) ja Opeli juures seisnud Priit (s 1952) toimetati Kuressaare haiglasse.

Sissemurdmised Kuressaares

Esmaspäeva varahommikul sai politsei kaks teadet sisemurdmistest Kuressaares. Kella poole nelja paiku hommikul teatati, et Kohtu tänaval on purustatud Kullapoe aken. Esialgsetel andmetel on varastatud neli käekella ja kaks lauakella. Tänu tööle hakanud signalisatsioonile jäi suurem vargus seekord olemata.

Teise sissemurdmise kohta sai politsei teate kella kuue paiku hommikul. See leidis aset Komandandi tänava noortekeskuses. Politsei teatel ei õnnestunud vargapoistel kaasa viia midagi ja tekitatud kahju piirdub vaid lõhkumisega.

Varastati mobiiltelefon

4. jaanuari õhtul varastati Kuressaares Tori tänaval asuvast asutusest kliendi rahakotist raha ning mobiiltelefon Sony Ericsson. Kahju kokku 5107 krooni.

Print Friendly, PDF & Email