Minijalgpallis liider ei vahetunud

Minijalgpalli meistrivõistluste sel nädalavahetusel toimunud kolmandas voorus näitas taaskord ülemvõimu Kuressaare Lutš Energia võistkond, alistades finaalis Salme meeskonna 4:1. Salme ei ole selleaastasel turniiril veel finaalini küündinud. Kolmanda koha saavutas seni ainult finaalidega leppinud Total 91+ võistkond.

Laupäevastel alagrupimängudel olid võidukad, nagu juba tavaks saanud, Total 91+ ja Lutš Energia.

Pühapäeval asuti selgitama finaliste ja turniirivõitjaid. Poolfinaalid mängiti seekord Oraaklid – Lutš Energia ja Total 91+ – Salme. Esimeses poolfinaalis tõestas oma paremust Lutš Energia, alistades vastased 1:0.

Salme jaks käis sedakorda üle Total 91+ võistkonnast, sest 1:1 lõppenud normaalajal suutis penaltiseerias kindlam olla Salme. 8. – 9. koha mäng Leisi ja J&V vahel lõppes esimeste 2:1 võiduga. 6. – 7. koha mängus kohtusid Sarma ja Roosad Pantrid. Mänguvõit läks tulemusega 3:0 Sarmale. 3. – 4. koha mängus kohtusid Total 91+ ja Oraaklid. Mänguvõit ja 3. koht kuulusid Total 91+ meeskonnale.

Finaalis said kokku kõigis voorudes finaali mänginud Lutš Energia ja esmakordset finaalis mängiv Salme. Uustulnukad asusid küll 1:0 mängu juhtima, kuid siis võttis Lutš Energia oma ja võitis mängu tulemusega 4:1.

Print Friendly, PDF & Email