Raadio Kadi kuu tegijad

“Ka sisaliku tee kivil jätab jälje, kuigi me seda ei näe…”
K. Ristikivi

Inimese sõna ja teoga jäetud jäljed on nähtavad ja tuntavad üle aegade ja aastate. Sõltub inimesest. Sõltub sõnadest. Sõltub tegudest. Tunnustuse ja tähelepanu jagamisega oleme kitsid, küll jagub sõnu ja leheruumi kriitikaks. Paraku on see nii.

Raadio Kadi tegijad otsustasid läinud aastal alustada uue projektiga – tuua rohkem tähelepanu keskmesse tegusaid inimesi ning kutsuda ka kuulajaid märkama enda kõrval tublisid ja aktiivseid kaaskodanikke, kes on suutnud jätta olulise jälje Saaremaa ja saarlaste ellu; kelle tegevus on tutvustanud Saaremaad, kelle töö või loominguliste saavutuste üle võib uhkust tunda ka kodumaakonnast kaugemal.

Kuulajate pakutud kandidaate kaalusid lisaks raadiorahvale veel Kuressaare linnapea Urve Tiidus, tollane Saare maavanema kohusetäitja Hans Teiv ja hilisem maavanem Toomas
Kasemaa; Saaremaa Omavalitsuste Liidu büroo direktor Jüri Pärtel ja ajakirjanik Heli Salong.

Iga kuu tegija sai auhinnaks preemiareisi kahele Ventspilsi; Saaremaa aasta tegijat tunnustati kunstnik Maila Juns-Veldre
autoritööga.

Edasi loe tänasest lehest!

Print Friendly, PDF & Email