Kuressaare postkontorit juhatab Enna Mets (1)

Kuressaare postkontorit juhatab Enna Mets

 

Aastavahetusel asus Kuressaare postkontori juhataja ametikohalt lahkunud Kaire Ley asemel ametisse senine liikuva postkontori nr 2 juhataja Enna Mets (fotol).

Maakonna suurima postiasutuse juhi vahetumist kommenteerides ütles Eesti Posti Lääne regiooni juhataja Krista Esta Oma Saarele: „Mul on hea meel, et uus juhataja õnnestus leida postisüsteemi oma töötajate hulgast. Enna Mets on rahulik ja tasakaalukas inimene ning staažika töötajana tunneb nii postitööd kui ka maakonda hästi.” Uue juhataja esimese olulise tööülesandena nimetas Esta vajadust täita tühjad ametikohad, tema sõnul moodustabki töö inimestega postkontori juhataja töö põhilise sisu.

Enna Mets, kellel tänavu saab postitööd tehtud juba 30 aastat, ütles, et püüab end uuel ametikohal kõigepealt kurssi viia eesseisvate uuendustega ning leida sobivad inimesed, kellega täita vabad töökohad.

2005. aasta aprillist Kuressaare postkontorit juhatanud Kaire Ley lahkumise kohta ütles Esta, et töökohta vahetada soovis Eesti Postis aastaid erinevatel ametikohtadel töötanud Ley juba ammu ning tema soovile tuldi vastu. Lääne-Saaremaad teenindavat liikuvat postkontorit nr 2 juhatab nüüdsest senine asejuhataja Ivika Reinart.

Print Friendly, PDF & Email