Rimi laieneb Kuressaarde (8)

Rimi laieneb Kuressaarde

 

Rimi kauplustekett lubab lähiajal Kuressaares avada Rimi supermarketi.

Rimi Eesti Food AS kinnisvaraarenduse juht Peter Ranne ütles Oma Saarele, et kaubanduspinna rendilepingut veel sõlmitud ei ole, kuid valida on kahe koha vahel.

„Teame, et Kuressaarde kavandatakse kahte kaubanduskeskust ning oleme mõlema soovide ja tahtmistega kursis, aga meil puudub kehtiv leping,” lausus Ranne. Siinkohal pidas ta silmas Saare Kinnisvara kavandatud suurprojekti endise Saare EPT territooriumil ja Kuressaare ringtee äärde plaanitud ML Autoservice Honda müügi- ja hoolduskeskust, kus saavad müügipinda ka mitu kaubandusettevõtet.

Ranne sõnul avatakse Kuressaares supermarket, mille kaubanduspind on kuni 1500 ruutmeetrit. „Hüpermarketi mahud jäävad Kuressaare oludes natukene liiga suureks, siin lihtsalt ei ole nii palju kliente,” sõnas Ranne. Hüpermarketid tegutsevad praegu Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas ning nende kaubanduspinna suurus algab 3500 ruutmeetrist.

Print Friendly, PDF & Email