Head lugejad!

Head lugejad!

 

Ma tänan teid südamest usalduse ja ootuse eest, mida oleme tajunud oma lehe esimest numbrit koostades. Teate, kui oluline on toetav küünarnukitunne toimetuse jaoks!

Mõnigi meist teeb oma elu esimest lehte. Tahame oma tööd teha hästi ja soovime, et meie tegemised teile korda läheksid. Esitame küsimusi, otsime vastuseid, mäletame minevikku ja aitame mõelda tulevikule.

Kindlasti ootame arvamusi ja kaastööd ka teilt, head lugejad – ainult koos saame Oma Saare huvitavaks teha. Ärge peljake oma tegemistest meile teada anda, sest igapäevases kiires sagimises me tihti ei adugi, kui palju huvitavaid inimesi ja ettevõtmisi meie ümber tegelikult on.

Teeme siis üksteise elu põnevamaks – loome uusi tutvusi ja jagame neid vastastikku. Ning hoiame seejuures sõbralikku tooni.

Lugemiseni!

Tiina Luks
Peatoimetaja

Print Friendly, PDF & Email